Ochelari de soare si rame de vedere: Just Cavalli

Roberto Cavalli a creat linia Just Cavalli în 2000, dedicând-o unei noi generati avand un spirit liber.

Pornind de la stilul său eclectic, foarte imaginativ, el a inventat o colecție cu o personalitate puternică, concentrându-se pe utilizarea în mod constant de materiale inovatoare, cat și o grafică experimentală, tradiționala, “moștenirea" casei de modă Cavalli.

Colecția a stat întotdeauna ca un think-tank care studiază si redefineste azi stilul de maine. A devenit un brand global îmbogățit prin ideea și crearea unei game de mărci Just Cavalli, care să răspundă nevoilor unei clientele internaționale tinere.

Imprimeurile colectiei isi au originea in fotografiile călătoriilor lui Roberto Cavalli, protagonistii acestei colectii luandu-si inspiratia din natura.

"Am creat Just Cavalli pentru tinerii care îmi inspiră întotdeauna

desene sau modele ... le observ, le studiez - câteodată mă surprind si mă fascinează ... Focusul lui Just Cavalli s-a îndreptat spre

lumea reală, contemporana- teritoriul absolut al noii generatii!” 

"... amprentele mele vin întotdeauna din fotografiile mele, ele sunt inspirația mea transpusa pe haine”

"... Obiectul cel mai banal are puterea de a reinvia amintiri demult traite”

"... Și să devină o sursă de inspirație pentru o colecție sau chiar o simplă rochie ... "

Less

Despre TrendyShades:

Vindem doar produse originale. Suntem reselleri oficiali pentru majoritatea mărcilor pe care le vindem și garantăm autenticitatea produselor noastre.Magazinul nostru online oferă aproape toate modelele disponibile, prețuri mici și servicii rapide. Oferim o garanție de returnare a banilor în 14 zile pentru toate produsele noastre, inclusiv ochelarii de soare.

Product added to wishlist