Sunt ochelarii originali?

Da, nu trebuie să aveți niciun dubiu.

Toate produsele vândute pe TrendyShades sunt 100% originale. Fiecare model este livrat în ambalajul său original, care include un toc sau o husă de protecție realizată de designer și o cârpă moale de șters ochelarii. Dacă este oferit de către producător, certificatul de autenticitate va fi de asemenea inclus în pachet.

Cum pot să-mi dau seama dacă ochelarii mi se potrivesc?

Doar cunoscând câteva reguli de bază, alegerea perechii potrivite este excitantă și ușoară în același timp. TrendyShades oferă diferite filtre de căutare pentru a restrânge căutarea, dar cel mai important factor pentru alegerea formei este fața dumneavoastră:

Fețele rotunde sunt, de obicei, la fel de late pe cât sunt de înalte, cu o linie a maxilarului rotunjit și pomeți rotunjiți. Obrajii sunt plini și mai lați decât fruntea. Vă recomandăm ramele dreptunghiulare, în mod ideal, cu linii puternice, pentru a atenua vizual pomeții. Ramele pe jumătate sunt o alegere excelentă pentru a vă prelungi vizual fața.

Fețele pătrate au pomeți, frunte și linia maxilarului de aceeași lățime. Ar trebui să încercați ramele rotunde, ramele oval sau ramele ochi de pisică, care vă va atenua maxilarul. Dacă sunteți în căutarea unor rame dreptunghiulare, asigurați-vă că au are margini rotunjite. Dacă fața dumneavoastră este mai lungă decât lată (aveți o frunte lungă, pomeți înalți și linia maxilarului rotunjită), ar trebui să încercați rame cu o acoperire maximă a lentilelor. Ramele supradimensionate este o alegere excelentă pentru dumneavoastră. Acest lucru va crea iluzia de lățime suplimentară a feței și va ajuta la ruperea lungimii feței.

Fețele în formă de inimă, cunoscute și sub numele de fețe în formă triunghiulară, sunt caracterizate printr-o frunte largă și bărbie mică. Alegerea dumneavoastră ar trebui să fie ramele pătrate sau ramele dreptunghiulare, pentru a echilibra trăsăturile faciale feței rotunde, iar ramele ovale, de asemenea, se potrivesc cu acest tip de față.

Fețele ovale au pomeții un pic mai largi decât fruntea și bărbia, care seamănă cu forma unui ou. Fețele ovale sunt considerate a fi forma perfectă și ar trebui să se potrivească cu cele mai multe stiluri de rame. Sunteți liberi să experimentați cu diferite forme. Factorul important este dimensiunea.

Nu uitați că, în cazul în care aveți o întrebare tehnică sau aveți nevoie de sfaturi de styling, suntem aici pentru dumneavoastră la adresa office@trendyshades.ro

Ochelarii beneficiază de garanție?

Da. TrendyShades oferă propria sa garanție de 1 an pentru toate produsele.

Fiecare producător definește garanția într-un mod diferit. Unele branduri au o garanție de doar 6 luni, în timp ce altele de până la 24 de luni. Există mii de condiții diferite, definiții și restricții geografice. La TrendyShades, dorim să nu vă complicăm viața cu acestea. De aceea, oferim propria noastră perioadă de garanție de 1 an.

Garanția acoperă toate defectele de fabricație* fără excepție. Garanția nu acoperă distrugeri ale ramelor sau lentilelor provocate de utilizarea zilnică și de rupere (de exemplu, zgârieturi) și efecte adverse ale utilizării incorecte a produsului sau a unui accident.

Pentru a determina dacă defectul este acoperit de garanție, vă rugăm să ne furnizați imagini și o descriere a defectului la adresa office@trendyshades.ro și vă vom contacta.

Cum trebuie să am grijă de ochelarii mei?

Ochelarii de soare premium, ochelarii pentru prescripție și ochelarii de zăpadă necesită un tratament atent.

Îngrijirea necorespunzătoare poate duce la lentile zgâriate, care pot împiedica vederea corespunzătoare. Cel mai simplu mod de a preveni deteriorarea este de a păstra întotdeauna ochelarii în tocul lor de protecție.

Pentru curățare, folosiți o cârpă moale și lichid de curățare special pentru lentile de ochelari sau șervețele umede pentru ochelari. Nu folosiți niciodată batiste, prosoape de hârtie sau îmbrăcăminte, din cauza urmelor de praf și fibre, care pot lăsa zgârieturi. De asemenea, evitați utilizarea săpunurilor, șampoanelor, detergenților de uz casnic și, în special, a celor pentru curățarea geamurilor. Acestea pot conține substanțe puternice, care pot distruge pelicula lentilelor.

Cum pot recunoaște ochelarii de soare contrafăcuți?

Ochelarii contrafăcuți sunt replici false, vândute cu intenția de a profita de valoarea superioară a produsului imitat.

În timp ce ceasurile contrafăcute sau gențile de mână prezintă un pericol relativ scăzut pentru client, ochelarii de soare contrafăcuți pot fi extrem de periculoși. Fiind realizați din materiale ieftine, aceștia sunt rareori conformi cu standardele de siguranță și, de obicei, nu beneficiază de pelicula care previne radiațiile ultraviolete nocive să vă afecteze ochii. Purtarea unei perechi de ochelari contrafăcuți poate fi de multe ori mai rea pentru ochi decât lipsa acesteia.

Angajamentul față de excelență este încorporat în ADN-ul trendyshades. Toate produsele comercializate pe site-ul nostru sunt originale, produse mai ales în Italia (Guess, Web, Polaroid, Just Cavalli etc.)  și folosesc tehnologii avansate de realizare a lentilelor, care pot bloca până la 100% din razele ultraviolete dăunătoare.

Cumpărăturile de pe trendyshades vă garantează primirea articolelor originale. Dar, în cazul în care doriți să vă încercați norocul în altă parte, există o serie de reguli generale care trebuie urmate:

Prețul. Ochelarii de soare de firmă își merită prețul. Pe TrendyShades, încercăm să oferim cele mai mici prețuri posibile. Dacă ați găsit în altă parte ceva care este mult mai ieftin sau pare a fi „prea bun ca să fie adevărat”, este probabil să fie un produs contrafăcut.

Numărul de model imprimat. Toarta din stânga în partea interioară poartă întotdeauna numărul modelului și informațiile despre mărime. Dimensiunea fontului, spațierea sau alinierea ar trebui să fie uniforme și ușor de citit, chiar și pentru toarte extrem de subțiri de metal, cum ar fi, de exemplu, cele ale modelului Ray-Ban Aviator.

Vopseaua. Ramele din plastic sunt fie tăiate dintr-o singură bucată de acetat organic, fie turnate prin injecție dintr-un plastic prevopsit. Dacă tăiați rama, culoarea interioară a materialului plastic trebuie să fie aceeași ca și cea exterioară. Ochelarii de soare originali nu sunt niciodată vopsiți.

Ambalajul. Ochelarii originali vin întotdeauna într-o cutie de vânzare cu amănuntul de firmă, care conține o etichetă cu numărul codului de bare, informații despre producător și numărul modelului.

Greutatea. Atunci când țineți ochelarii autentici în mână, ar trebui să-i simțiți puțin grei. Aceștia ar trebui să se simtă solizi și plini ca material, nu neobișnuit de ușori și fragili. În cazul în care nu par că pot împiedica vântul să sufle câteva foi de hârtie pe care sunt așezați, există o bună șansă că nu sunt originali.

Autocolantul. În cazul în care există un autocolant pe lentile, acesta nu ar trebui să fie unul cu adeziv obișnuit, care va lăsa reziduuri atunci când este îndepărtat. Autocolantul trebuie să fie atașat folosind câmpul electrostatic, nu adeziv.

Despre TrendyShades:

Vindem doar produse originale. Suntem reselleri oficiali pentru majoritatea mărcilor pe care le vindem și garantăm autenticitatea produselor noastre.Magazinul nostru online oferă aproape toate modelele disponibile, prețuri mici și servicii rapide. Oferim o garanție de returnare a banilor în 14 zile pentru toate produsele noastre, inclusiv ochelarii de soare.

Product added to wishlist