Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face atat pe teritoriul Romaniei cat si pe intreg teritoriul Uniunii Europene, prin intermediul unor firme de curierat rapid. 

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 (la produsele aflate pe stoc la furnizor) zile. TrendyShades isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare pe teritoriul Romaniei sunt: 

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 240 RON 

- 20 RON pentru comenzile cu valoarea de pana la 240 RON  (

 Retur Produse

Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

 1. Ca sa returnezi produsele, completează formularul de retur - CLIC AICI

 2. Daca vrei sa returnezi mai multe bucati din acelasi produs este suficient sa completezi un singur formular de retur. Daca vrei sa returnezi mai multe produse, diferite, completeaza cate un formular pentru fiecare dintre acestea.

3. Sau poti trimite coletul direct la una din adresele de mai jos:

Adresa de retur:

MBOX CONSULTING

Adresa: Aleea POSTAVARUL  2, Bl E2, Sc 1, Et 10,  Ap 44, Bucuresti

Telefon: 0790.999.997 

INFORMATII GENERALE DESPRE RETUR

1. Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

2. Produsele cumparate din TrendyShades.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

3. Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

4. De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat, dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati serviciide curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

5. TrendyShades.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului.

6. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN.

7. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Despre TrendyShades:

Vindem doar produse originale. Suntem reselleri oficiali pentru majoritatea mărcilor pe care le vindem și garantăm autenticitatea produselor noastre.Magazinul nostru online oferă aproape toate modelele disponibile, prețuri mici și servicii rapide. Oferim o garanție de returnare a banilor în 14 zile pentru toate produsele noastre, inclusiv ochelarii de soare.

Product added to wishlist