Ochelari de soare si rame de vedere: Jimmy Choo

Ochelarii de soare de designer Jimmy Choo fac parte din stilul revoluționar care creează o impresie de durată în mintea creatorilor de stil de pretutindeni.

Jimmy Choo a început ca un designer născut în Malaezia și creator de pantofi la comandă, cu un nivel incredibil de înalt de îndemânare la îndemână. În colaborare cu Tamara Mellon, Choo a început să creeze o serie de pantofi incredibili, care erau la fel de bine pe covorul roșu, precum și pe catwalk. Modelele palpitante, articulate și delicate au ajuns cu adevărat acasă la creatorii de stil din întreaga lume și au crescut în popularitate de atunci.

Ochelarii de soare Jimmy Choo Empire s-au lansat în 2007 și cu niște modele incredibile feminine și șic, cum ar fi ochelarii de soare de designer Jimmy Choo, care au inspirat caracteristici care îi diferențiază de ceilalți ochelari de soare de designer existente deja. Faceți clic aici pentru a citi mai multe despre ochelarii de soare Jimmy Choo

Despre TrendyShades:

Vindem doar produse originale. Suntem reselleri oficiali pentru majoritatea mărcilor pe care le vindem și garantăm autenticitatea produselor noastre.Magazinul nostru online oferă aproape toate modelele disponibile, prețuri mici și servicii rapide. Oferim o garanție de returnare a banilor în 14 zile pentru toate produsele noastre, inclusiv ochelarii de soare.

Product added to wishlist