Ochelari de soare si rame de vedere: Cebe

Cebe se specializează în ochelari de soare adaptați pentru vremea cea mai grea din lume și terenurile glaciare. Devenind un pionier al ochelarilor sportivi alpini când a început în 1892, Cebe reprezintă cunoștințe și experiența autentică în aer liber.

Carl Benz, de la Mercedes-Benz, a lăsat o impresie de durată când a cerut să comande ochelari de conducere pentru el și câinele său în zilele în care mașinile nu aveau parbrize. Inițialele sale au fost luate și s-a născut un brand.

Acum, gama completă de lentile Cebe include lentile pentru utilizarea categoriei a patra, iar melanina Cebe 2000, concepută pentru percepția naturală și combaterea razelor ultraviolete periculoase în cele mai extenuante clime.

Despre TrendyShades:

Vindem doar produse originale. Suntem reselleri oficiali pentru majoritatea mărcilor pe care le vindem și garantăm autenticitatea produselor noastre.Magazinul nostru online oferă aproape toate modelele disponibile, prețuri mici și servicii rapide. Oferim o garanție de returnare a banilor în 14 zile pentru toate produsele noastre, inclusiv ochelarii de soare.

Product added to wishlist