Ochelari de soare si rame de vedere: Mawu

Ce impact poate avea un nume? Unul major. Un nume poate contine totul, mai ales când provine din numele unui zeu. Mawu este zeita creatoare în mitologia africană, cea  care aduce nopțile răcoroase după soarele african fierbinte. Dar cui îi pasă cu adevarat?

Ochelarii de la Mawu au apărut atunci când doi prieteni cu viziuni diferite despre viață s-au reunit pentru a construi un vis comun, acela de a lansa un brand global.

Greg, fondatorul unei companii de skate și Marshy, un pilot profesionist de elicopter, au avut abordări radical diferite în ceea ce privește viața. In timp ce Greg improvizeaza, Marshy preferă să planifice totul.

Dar când au pornit la drum in aventura ochelarilor Mawu, cei doi prieteni s-au dovedit a fi combinatia perfecta.

Visul lor a prins contur intr-o excursie cu elicopterul deasupra peisajului african. Perechea preferată de ochelari a lui Greg a cazut din elicopter și a dispărut.

Greg iubea atât de mult acesti ochelari, încât era dispus să meargă sa ii caute. In momentul acela s-a declansat aceasta idee inovatoare. Nu ar fi mai simplu să ai o companie de ochelari de soare decât să cheltui o avere pentru o pereche nouă sau să ii cauti fara speranta pe cei pierduti?

Probabil că nu, dar au făcut-o oricum.

Cu o atitudine hotarata de "hai să o facem", cei doi prieteni au început să construiască un brand îndrăzneț - oferind unicitate, calitate și exclusivitate.

OCHELARI PENTRU INDRAZNETI

Norocul ii favorizează pe indrazneti și prin lansarea unei mărci de ochelari la nivel mondial, Greg și Marshy au imprimat o atitudine îndrăzneață în tot ceea ce fac, preluând giganți în industria ochelarilor de soare și mergând împotriva modei convenționale a creșterii lente prin lansarea unui brand internațional de la început .

Astăzi, ochelarii de soare Mawu pot fi găsiti în 5 regiuni de pe glob, inclusiv în SUA, Marea Britanie, Europa, Australia și Africa de Sud. Mawu a colaborat cu designeri mondiali, fotografi, videographers și influenceri - ajutându-i să își creeze propriul destin și să sparga tiparele.

Prin ochelarii de soare Mawu, oamenii si-au redescoperit încrederea în ambițiile lor și și-au adus viața la un alt nivel.

În timp ce oricine se poate bucura de calitatea și stilul unic al ochelarilor Mawu, cei care ii poarta se pot bucura de un produs distinctiv, care nu este deținut si purtat de oricine.. Pentru că nu toată lumea este originala.

Disponibile pe principiul "primul venit, primul servit", produsele Mawu ii uneste pe aceia care caută ceva nou, ceva bun și ceva neobișnuit.

Despre TrendyShades:

Vindem doar produse originale. Suntem reselleri oficiali pentru majoritatea mărcilor pe care le vindem și garantăm autenticitatea produselor noastre.Magazinul nostru online oferă aproape toate modelele disponibile, prețuri mici și servicii rapide. Oferim o garanție de returnare a banilor în 14 zile pentru toate produsele noastre, inclusiv ochelarii de soare.

Product added to wishlist