În zilele noastre, piloții activi poartă încă nuanțe aviatorilor, dar civilii de clasă îi îmbrățișează ca un semn al stilului personal. La urma urmei, care om nu vrea să împrumute ceva din farmecul dur al lui Tom Cruise în Top Gun?

Problema este că aveți atâtea opțiuni! Pentru a putea face alegerea corectă, aici sunt cele 101 de modele de aviator - tot ce trebuie să știți pe scurt.


Stilul lentilelor

Lentilele clasice de lacrimă sunt cele mai funcționale, deoarece oferă o acoperire completă. Și acestea este stilul original. Cu toate acestea, dacă aveți o față lungă, înclinată, această formă va spori această caracteristică.

Lentilele de navigație sunt mai pătrunse și vor păstra aspectul clasic Ray Ban Aviator cu o întorsătură.

Și apoi, există stilul sportiv în care lentilele au un fund pătrat și sunt mai largi. Aceasta înseamnă că ochelari vă pot îmbrățișa mai bine fața, ceea ce le face grozave pentru a alerga sau a face ciclism.

Materiale pentru aviatori

Cadrele metalice sunt norma aviatorilor clasici. Aviatorii originali au fost fabricați din aur de 12k. Ar putea fi grele, dar sunt foarte cool!
Următoarea opțiune pe care o aveți este plasticul, care este modern și mai ușor. Ochelaru aviator cu cadru din plastic arată mai îndrăzneț și sportiv, totuși au același aspect iconic.

Există, de asemenea, oa treia opțiune de a alege din: amestecul dintre plastic și metal, care oferă un aspect clasic și la modă.

Culoarea potrivita?

Când vine vorba de nuanțele aviatorului, fiecare culoare are un înțeles:
Lentilele verzi sunt originale și oferă un echilibru frumos între contrast și saturație.
Lentilele de culoare brună vă lumineaza vederea, astfel încât să puteți vedea mai bine detaliile. Acest lucru le face perfecte pentru șoferi și motocicliști sau pentru dimineața devreme și seara târzie, când există mai puține raze.
Lentilele cu oglindire oferă cea mai bună protecție împotriva orbirii, dar au și un aspect foarte ascuțit și dur.
Lentilele gri, gri oferă cea mai bună protecție împotriva razelor solare puternice, dar și ele întunecă puțin lucrurile, distorsionând culorile.
Lentilele gradate sunt amestecul dintre lentilele gri și maro: ele sunt mai întunecate în partea de sus și mai ușoare în partea de jos, astfel încât să puteți rămâne protejat și să vedeți fiecare detaliu.


Alege corect

Indiferent ce culoare sau stil alegeți, cel mai important lucru în alegerea nuanțelor aviatorului este obținerea celei mai bune marimi. Acest lucru vine de la puntea nazala - partea care sta pe nas. Un milimetru prea maresau prea mic, ochelarii vor permite intrarea luminii.

Comentarii (0)

Nu există comentarii în acest moment
Produs adăugat la lista de dorințe