Jimmy Choo Sonny/S 2F7/IR
  • -1.033,00 lei
Jimmy Choo Sonny/S 2F7/IR
Jimmy Choo Sonny/S 2F7/IR
Jimmy Choo Sonny/S 2F7/IR

Jimmy Choo Sonny/S 2F7/IR

Ultimele produse in stoc
720,00 lei
1.753,00 lei

Economisesti:
-1.033,00 lei

Descriere

Jimmy Choo Sonny/S 2F7/IR este o pereche de ochelari de soare eleganți și sofisticați, care adaugă un plus de stil oricărei ținute. Acești ochelari de soare au un cadru negru mat, care se potrivește perfect cu orice culoare a pielii și a părului. Lentilele sunt de culoare gri, oferind protecție împotriva razelor UV și asigurând o vedere clară și confortabilă în timpul zilei.

Designul acestor ochelari de soare este atemporal și versatil, potrivindu-se atât bărbaților, cât și femeilor. Forma ochelarilor este clasică, cu linii curate și elegante, care se potrivesc oricărui stil vestimentar. Acești ochelari de soare sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență în timp.

Jimmy Choo Sonny/S 2F7/IR sunt nu doar un accesoriu de modă, ci și o investiție în protecția ochilor împotriva razelor solare nocive. Acești ochelari de soare sunt potriviți pentru a fi purtați în timpul activităților în aer liber, precum plimbări pe plajă, călătorii sau pur și simplu în timpul zilelor însorite. Cu Jimmy Choo Sonny/S 2F7/IR vei arăta mereu elegant și te vei bucura de o protecție optimă a ochilor.

Detalii ale produsului

Punte Nazala
16 mm
Lungime Brate
145 mm
Latime Lentila
58 mm
Culoare
Auriu
Sonnyb
1 Obiect
Product added to wishlist