Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face atat pe teritoriul Romaniei cat si pe intreg teritoriul Uniunii Europene, prin intermediul unor firme de curierat rapid. 

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 (la produsele aflate pe stoc la furnizor) zile. TrendyShades isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare pe teritoriul Romaniei sunt: 

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 240 RON 

- 20 RON pentru comenzile cu valoarea de pana la 240 RON

Pentru livrari in afara Romaniei, va rugam sa ne contactati.

 

Politica de retur

Produsele cumparate din TrendyShades.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (office@trendyshades.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati serviciide curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie.

TrendyShades.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid.

Costul transportului este de 20 RON (TVA inclus), pentru un colet de minim 3 kg, și va fi achitat de client/cel care solicită returul.

Produsele sunt livrate prin firma de curierat rapid FAN COURIER.

Adresa de retur: Ridicare din Sediu Fan Courier Theodor Pallady, Bucuresti.

Product added to wishlist